Home Hospice Ede De Olijftak

Hospice Ede De Olijftak

Hospice Ede De Olijftak kan niet zonder vrijwilligers. We zijn dan ook enorm dankbaar en blij met onze groep van ruim 35 enthousiaste mannen en vrouwen die dagelijks tussen 8.00 en 22.00 uur aanwezig zijn om onze cliënten en hun bezoekers van dienst te zijn en ons vaste zorgteam te ondersteunen.

De vrijwilligers zorgen bijvoorbeeld voor het ontbijt, de lunch en de koffie/thee. Bieden een luisterend oor, lezen voor, maken een wandeling of zijn er gewoon voor de gezelligheid. Ook assisteren zij de verpleegkundige bij de zorg voor onze cliënten als dat nodig is. Het zijn mensen die een deel van hun tijd beschikbaar stellen voor hun medemens en dat als zeer zinvol ervaren. We zouden niet zonder ze kunnen.

Is vrijwilligerswerk iets voor u? En wilt u onze cliënten een sfeervol en betekenisvol thuis geven in hun laatste levensfase? Mail naar olijftak@gmail.com en stel u voor. Op uw mail krijgt u altijd een reactie. De Olijftak is regelmatig op zoek naar betrokken vrijwilligers die 4 tot 6 maal per maand een dienst willen invullen. Hospice Ede De Olijftak werkt samen met de Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV).”De NPV wil vanuit de Bijbelse opdracht en in navolging van Jezus Christus bijdragen aan de zorg voor het leven”. Wij vragen van onze vrijwilligers dat hij/zij werkt vanuit deze visie.