Home Hospice Ede - De Olijftak

Hospice Ede - De Olijftak

Hospice Ede De Olijftak kan niet zonder vrijwilligers. We zijn dan ook enorm blij met onze groep van ruim 35 enthousiaste mannen en vrouwen die dagelijks tussen 8.00 en 22.00 uur aanwezig zijn om onze gasten en hun bezoekers van dienst te zijn en ons vaste zorgteam te ondersteunen.

De vrijwilligers zorgen voor het ontbijt, de lunch en de koffie en thee. Bieden een luisterend oor, lezen voor, maken een wandeling of zijn er gewoon voor de gezelligheid. Het zijn mensen die een deel van hun tijd beschikbaar stellen voor hun medemens en dat als zeer zinvol ervaren. We zouden niet zonder ze kunnen.

Is vrijwilligerswerk iets voor u? En wilt u onze gasten een sfeervol en betekenisvol thuis geven in hun laatste levensfase? Meld u dan aan. De Olijftak is altijd op zoek naar betrokken vrijwilligers die 4 tot 6 maal per maand een dienst willen invullen. Hospice Ede De Olijftak werkt samen met de Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV).”De NPV wil vanuit de Bijbelse opdracht en in navolging van Jezus Christus bijdragen aan de zorg voor het leven”. Wij vragen van onze vrijwilligers dat hij/zij werkt vanuit deze visie.

Bel of mail en vraag naar de mogelijkheden.