april 15

Goud voor Hospice Ede

april 2

Kado voor hospice Ede

maart 5

Blij verrast!

feb 21

Aanpassing interieur

jan 28

Herinneringsbijeenkomst 9 januari 2019

Geslaagd!

14 dec 2018
dec 7

Gift ontvangen

sept 18

Auke.nl Ede doneert t.g.v. heropening tweewielerzaak!

Burgemeester Verhulst heeft op 17 september 2018 een cheque aan Hospice Ede De Olijftak overhandigd. Deze cheque vertegenwoordigt een totale waarde van € 861, het bedrag dat de houten sandwichbike tijdens de online veiling op AUKE.nl heeft opgebracht.

juli 10

Afscheid gewaardeerde vrijwilliger

9 juli namen we afscheid van een gewaardeerde vrijwilliger. Vanaf de start van het hospice in 2003 heeft Marie zich ingezet als vrijwilliger. En hoe! Betrokken, bescheiden, initiatiefrijk.

mei 21

Pannekoeken bakken Roparun

Stichting Roparun verzamelt geld voor het goede doel, t.w. voor instellingen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

april 28

Opening Auke.nl en startsein online veiling

Op Koningsdag vond de feestelijke heropening plaats van tweewielerzaak Auke.nl in Ede. Burgemeester Verhulst verrichtte de openingshandeling door op een houten fiets de zaak binnen te rijden om 14.30 uur.

maart 23

Keurmerk Prezo Hospicezorg

In 2017 hebben velen van ons zich ingezet om het keurmerk Prezo Hospicezorg te behalen. Met enige trots kunnen wij melden dat dit gelukt is.

aug 25

Geslaagde actie Trap en Hap 2017

Zaterdag 19 augustus organiseerde Richard Heemsbergen, Christiaan van de Vliert en Sven van Dijk een leuke trap & hap fietstoertocht in Renswoude/Ede met na afloop een lekkere BBQ waarvan de opbrengst gaat naar Hospice Ede.

jan 17

Herdenkingsbijeenkomst

Woensdag 11 januari 2017 hadden we voor de Hospice in Bethanië een herdenkingsbijeenkomst voor de nabestaande van de cliënten die in 2016 op de Hospice overleden zijn.

dec 19

Hospice Ede ontvangt bronzen sculptuur

Mevrouw Haffmans, echtgenote van de onlangs overleden beeldend kunstenaar Joop Haffmans, overhandigde 17 december jl. een door haar man gemaakt bronzen sculptuur, aan het team van Hospice Ede, De Olijftak.

aug 29

H.K.H. Prinses Margriet opent nieuwbouw zorgcentrum Bethanië in Ede

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden verricht DV vrijdagmiddag 26 september 2014 om 14.30 uur, de officiële openingshandeling van de nieuwbouw van Woon-, Zorg- en Dienstencentrum Bethanië in Ede.

jan 27

Hospice Ede De Olijftak verrast door Time for Change

Zaterdag 25-1-2014 werd Hospice Ede de Olijftak verrast door “Time for Change”. Initiatiefneemster Grada van Velsen heeft een inzamelingsactie gehouden in het centrum van Ede.

okt 15

Dagje naar dierenpark de Wissel in Epe

Op 7 oktober ging de laatste wens van één van onze gasten in vervulling. Om 11.00 uur arriveerde de vrijwilligers van de Wensen Rijders voorheen Stichting Ambulance Wens.